Продукція компанії
Ukrainian Caviar Berry
Якщо хтось вважає, що «чорна ікра» дійсно чорна – помиляється.
Вона буває сірою, коричневою або кольору оливи із золотистим відблиском.
І це – не рахуючи відтінків. Придивіться перш, ніж куштувати.
То є насправді шляхетний метал! На щастя – їстівний.
Ікра - азовський осетер
Чорна ікра руського осетра знана у всьму світі як друга за коштом після ікри білуги. Вона має унікальний збалансований букет присмаків, з-поміж яких домінують яскраво виражені горіхові ноти. Цей діамант імперії кулінарних насолоджень подають в найпрестижніших готелях та резортах. Яскраві зернятка осетрового кав’яру розміром десь біля 3 мм, немов маленькі перлини, не залишають шансів іншим делікатесам на столі, бо справжньому витонченому гурманові не треба пояснювати, що таке насолода.