Продукція компанії
Ukrainian Caviar Berry



Якщо хтось вважає, що «чорна ікра» дійсно чорна – помиляється.
Вона буває сірою, коричневою або кольору оливи із золотистим відблиском.
І це – не рахуючи відтінків. Придивіться перш, ніж куштувати.
То є насправді шляхетний метал! На щастя – їстівний.


Ікра - азовський осетер


Чорна ікра руського осетра знана у всьму світі як друга за коштом після ікри білуги. Вона має унікальний збалансований букет присмаків, з-поміж яких домінують яскраво виражені горіхові ноти. Цей діамант імперії кулінарних насолоджень подають в найпрестижніших готелях та резортах. Яскраві зернятка осетрового кав’яру розміром десь біля 3 мм, немов маленькі перлини, не залишають шансів іншим делікатесам на столі, бо справжньому витонченому гурманові не треба пояснювати, що таке насолода.



детальніше


Ікра - білуга гібрид

Ікра бестера, штучно отриманого гібрида білуги та стерляді, звичайно ж, трохи поступається за цінністю осетровій, значною мірою з причини набагато більш раннього статевого визрівання бестерових самиць (це дозволяє починати прижиттєве вилучення ікри вже на 7-му році від народження) та майже вдвічі більшій родючості. Чутки ж про буцімто значну розбіжність смакових якостей із осетровим еталоном – то не більш, ніж чутки, або ж навіть свідоме введення в оману недосвідченого новачка.


детальніше


Ікра - білуга гібрид

Ікра бестера, штучно отриманого гібрида білуги та стерляді, звичайно ж, трохи поступається за цінністю осетровій, значною мірою з причини набагато більш раннього статевого визрівання бестерових самиць (це дозволяє починати прижиттєве вилучення ікри вже на 7-му році від народження) та майже вдвічі більшій родючості. Чутки ж про буцімто значну розбіжність смакових якостей із осетровим еталоном – то не більш, ніж чутки, або ж навіть свідоме введення в оману недосвідченого новачка.


детальніше

З усіх питань звертайтеся: